Om mig

Förutom illustratör och serietecknare är jag också samhällsvetare med en kandidat i Globala Studier i botten. Möjligheten att med konstens hjälp bidra till ett rättvisare och mer hållbart samhälle, är något som intresserar mig starkt. Mitt hjärta brinner framför allt för miljö- och klimatfrågor och djurrätt, men ämnena som engagerar mig utöver det är många.

Bland mina tidigare uppdrag finns affischer, redaktionell illustration, bild- och textmaterial till webb och sociala medier, illustration och layout av merchandise samt tecknade serier på specifika teman och innehåll.

Jag har publicerat serier och illustrationer i bland annat Bang, Historiskan, Galago och Sydsvenskan och deltagit i utställningar på t.ex. Kulturhuset i Stockholm, Rum för Serier i Malmö och Malmö Universitet.  Är medlem i det feministiska serietecknarkollektivet Dotterbolaget och i Svenska Tecknare.

På senare tid har jag intresserat mig allt mer på populärvetenskapliga serier – att belysa om komplexa ämnesområden och presentera forskning med hjälp av tecknade serier.

Behöver du en illustration eller tecknad serie och tror att min stil skulle passa? Har du en idé på ett uppdrag eller samarbete? Hör av dig till mig!

40c1f137-4de2-457e-9b13-b511800fa1e9