Om mig

När jag som liten unge växte upp utanför Göteborg slukade jag serietidningar som Kalle Anka, Bamse, Penny, Acke och Starlet. Lyckan var stor när jag vid 20 års ålder upptäckte att det också fanns serier för vuxna, när jag fick serieromanen Ghostworld av Daniel Clowes i present av en vän. 2016 till 2018 gick jag Serieskolan i Malmö, och fick då chansen att ägna mig själv åt denna konst- och berättarform på heltid.

Jag har publicerat serier och illustrationer i bland annat Bang, Historiskan, Galago och Sydsvenskan och deltagit i utställningar på t.ex. Kulturhuset i Stockholm, Rum för Serier i Malmö och Malmö Universitet.  Är medlem i det feministiska serietecknarkollektivet Dotterbolaget.

Förutom kortare serier som oftast publiceras på mitt Instagramkonto jobbar jag för tillfället med bildmanuset till min första serieroman, en självbiografisk roman om att vara ung aktivist och misslyckas med att rädda världen.

Vill du ordna en workshop i serieteckning, behöver du en illustration eller tecknad serie och tror min stil skulle passa? Hör av dig!

Jag2